En överraskningarnas helg!

0kommentarer

Vi hamnade på ett fartyg mot Tallin. I en deluxhytt med dubbelsäng och minibar innehållandes bubbel. Så lyxigt. Inte nog med det så avnjöt vi en härlig gourmet middag med gott vin på kvällen. Middan bestod av så många olika små rätter att det tog ett antal timmar innan vi kom därifrån. Ja, det var första kvällen det... på lördan blev det rysk mat hela dan och den var också fantastisk. Middagen avnjöts även den i tre timmar eller nåt.

Väl framme i Tallin strosade vi runt i stan och bara såg oss om. Ja, tills vi hittade ett trevligt litet ställe att ta en öl på. Kolla in Freddans glada min när han ser vad en öl kostar.



Det finns många mysiga små gränder att ta sig igenom. Och mycket härliga byggnader att beundra.



Det är bra att ha en karta med sig när man går runt i gamla stan. Jessica var en bra kartläsare. Och vi följde efter.



Fredrik hittade en skylt som lovade att det skulle finnas nätuppkoppling så han passade på.



Det får vara nog för idag. Vi har haft en jättetrevlig helg. Tack tack ännu en gång till min fantastiska dotter och hennes pojkvän. Ni är otroliga! Bara det här att komma på att överraska oss var nog så spännande. Vi hade aldrig kunnat tänka oss nåt sånt här och det var inget vi förväntade oss. Vi som nästan trott att det skulle bli invigning av er veranda *ha ha*, fast det hade också varit trevligt.

Nu måste jag nog snart svimma i säng för vi är ganska så trötta *ler*.

                  

Kommentera

Publiceras ej