Norrlandsbesök

0kommentarer

Så kom de i år igen, familjen från trakterna i norr. Den här gången utan den arma modern. Hon fick stanna hemma och jobba. Ja, någon måste väl göra det också.

Min fantastiska lillebror satte sig i bilen och åkte med tre barn hela vägen från Luleå till Gävle. Det är verkligen beundransvärt, och inte för att han är man utan för att han är en så cool förälder som gör det och tycker att det inte är så väldans märkvärdigt. Men det är klart, i Norrland är man väl van vid att åka långa sträckor. Den här gången blev det på dagtid. Annars brukar det ju vara nattresande och en bror som somnar (svimmar) in på en säng medans vi roar barnen. Men inte den här gången. Roa barnen kan vi ju göra ändå förstås men tyvärr inte på dagen eftersom vi jobbade, det fick bli kvällstid.

Roade sig gjorde tjejerna med sin stora kusin i hängmattan

Faster roade sig med att kasta boll med den här goa lilla grabben
Kolla in stilstudien!

Vad ska man säga? Det är verkligen en av sommarens höjdpunkter när den här härliga familjen kommer på besök till sin faster. Man kan ju inte annat är tycka om de här små rödhåriga fröna. Tur för mig att jag bor på vägen mellan Luleå och Göterborg/Småland.

      

Kommentera

Publiceras ej