Storfrämmande

0kommentarer

Förra söndagen dog sambon gamla hund. Den fick en ny familj i Sundsvall för fem år sedan som vi faktiskt har umgåtts en del med. Jättetrevligt. Nu visste vi att han varit dålig från och till så den senaste tiden när de ringt har vi trott att det skulle vara för att ge besked om att han lämnat för en bättre tillvaro i hundhimlen. Nu kom alltså beskedet.

I lördags ringde de och frågade om vi var hemma. De var nämligen på väg från Norrköping och ville visa oss nåt plus vila lite. Självklar bjöd vi på mat och titta vilken underbar lite krabat de hade med sig *ha ha*. Aston Martin heter han och är som en härlig liten go nallebjörn. Och vi som trodde att de skulle hålla sig till motorcykelåkande den här säsongen. Men vem förstår väl inte hur deras hjärtan smallt när de här ögonen tittade på dem och bad om att få följa med.

image29

Inte nog med besök av Aston. I söndags fick Ofelia besök av en liten taggig kompis. Vi bjöd på lite kattmat som den knaprade i sig tills den var så mätt att jag tror den höll på att somna *he he*.

image30

Av någon anledning visade inte Ofelia nåt jätteintresse för sitt besök. Kan det vara så kanske att de redan träffats? Jag misstänker det. Taggiga vänner ska man nog hålla sig en bit ifrån.

Kommentera

Publiceras ej