Skvallerpressen

0kommentarer

Man måste alltid när det gäller media ha ett kritiskt tänkande i bakhuvudet och ställa sig frågan - Vem tjänar på det här?

Allvarligt talat så tycker jag att det är pinsamt det som pågår nu med Schenström. Hur kan man göra så mycket nyhet av en sådan sak? Och hur kan "seriösa" program som aktuellt och rapport visa dessa bilder gång på gång och så lång tid att vi som ser nogrannt kan granska det vi ser. Det är i värsta skvallertidningsanda. Räcker det inte med att kvällstidningarna inte längre går att läsa, ska man behöva bojkotta nyheterna på teve också.

Man kan undra om en manlig politiker skulle hängas ut på samma sätt. Det tror inte jag. Är det den gamla vanliga visan - rädslan för kvinnor i hög position?

En annan fråga man kan ställa sig är varför det skrivs i princip enbart negativt om den sittande regeringen. Det var nåt häromdagen angående jobb. Det man glömde säga var hur mycket den nya regeringen faktiskt lyckats med när det gäller jobben. Istället plockar man fram en negativ sak och gör det så otroligt stor. När det finns flera positiva saker man kunde belyst.

Sen vad som hänt när det gäller Schenström och hur det hela skötts av regeringen - det är en helt annan fråga.

Tragiskt!

Den sittande regeringen skulle behöva antälla en ny mediarådgivare för den de förlitar sig på nu sköter inte sitt jobb speciellt bra. Det är DEN personen som borde få sparken.

Kommentera

Publiceras ej