Jodå, det blev bil och det blev....

2kommentarer

.... en tripp till Tyskland. Lika bra att köra in den redan från början. Och med tanke på den regniga och kalla midsommaraftonen så gjorde det oss ingenting att vi satt i en bil. Det var bara mysigt. Nästan ensamma var vi också på båten från Helsingborg och från Rödby, både dit och tillbaka. Inte är väl svenskarna ute och åker på självaste midsommarafton - inte om man inte är som vi då förstås.

Först innan vi åkte till Tyskland hälsade vi på lilla mamma.

Efter lunchen där drog vi alltså neråt. Landade i Lübeck vid halv tio-tiden och hittade ett hotell att slagga in på. Gissa om vi var trötta. Det spelade ingen roll att kökets ventilationsfläkt brummade utanför fönstret, vi sov som stockar.
Från Lübeck till Hamburg på morgonen och in på Louis mc-butik. Det tog tid! Både att hitta butiken (sambon gick med på att köpa karta efter en timmes virrande) och att traska runt i först outlet:en och sen själva butiken. Shoppingen var ju inte slut där inte. Nä tillbaka till Lübeck, virra runt för att hitta rätt avfart och sen in på Citti där det skulle handlas öl.

Så här glad kan en ny bilägare som inser att ölen får plats utan problem bli.

Klockan 04.00 rullade vi in på Stråltorpet och tassade upp på övervåningen där vi somnade på några minuter och sov sen läääääänge. Det var tur att vi hade en vilodag där innan vi åkte vidare hemåt våra trakter.  Måndag blev det jobb igen men den här gången kunde vi åka bil dit. Så skönt att slippa bussen ett tag och få sova en timme extra på morgonen.

    

2 kommentarer

Svärsonen

14 Jul 2009 22:38

Jäkla tur att Kenneth har öron, annars hade han fan flinat runt på den där bilden. :D

Helen

19 Oct 2009 09:05

Du har ju inte förändrats ett enda dugg gumman, lika ung och snygg som vanligt :D

Kommentera

Publiceras ej